ACTUEEL

  

In oktober 2022 is bij uitgeverij De Banier mijn nieuwe boek verschenen: Wilgenparadijs.

Dit is een bundel met verhalen over mijn kindertijd en jeugd.

Het is hier te bestellen (of te koop bij de boekhandel) en kost €17,95. 


VoorkantWilgenparadijs 

 

Sinds september 2020 ligt mijn nieuwe boek in de winkel: Wandelingen langs de rivier van de tijd. Bespiegelingen over school, kerk en samenleving. Het is uitgegeven door De Banier te Apeldoorn en kost €12,95 (paperback) / €9,49 (e-book).

 

'Wandelingen langs de rivier van de tijd. Bespiegelingen over school, kerk en samenleving', september 2020, uitgeverij De Banier, Apeldoorn.

VoorkantWandelingenlangsderivier 

 

Sinds eind november 2019 ligt mijn nieuwe boek in de winkel: Het Grote Huis achter de dijk. Dit boek gaat over de vraag hoe de traditie van de Kerk de Nederlandse geschiedenis en identiteit heeft bepaald. Het boek is geschreven in opdracht van de Gereformeerde Bond in de Protestantse Kerk van Nederland. Het is uitgegeven door Jongbloed / Groen te Heerenveen en kost €13,95. 

'Het Grote Huis achter de dijk. De plaats van de christelijke geloofstraditie in de geschiedenis van Nederland', Heerenveen, november 2019.

 

VoorkantHetgrotehuisachterdedijk 

 

In het schooljaar 2022-2023 ga ik weer verder met de Lewiskring voor oudstudenten. Waar we aanvankelijk alleen teksten van Lewis lazen, hebben we ons blikveld verbreed. We richten ons dit jaar op het thema 'Het paradijs(verlangen) door de eeuwen'. De data voor deze middagen zijn:

1. Woensdag 25 januari 2023

2. Woensdag 29 maart 2023

3. Woensdag 24 mei 2023

De middagen duren steeds van 14.00u tot 16.30u. We zitten in lokaal 2.05 van het gebouw van Driestar-educatief te Gouda. Als je (vrijblijvend) op mijn maillijst wilt komen, mail dan je e-mailadres naar mij dan blijf je op de hoogte van alle berichten over deze middagen.

Voor meer info en aanmelden: klik hier.